Varaosamyynnin ammattilainen palveluksessasi

Varaosatverkosta.com on maa- ja metsätalouskoneiden lisävaruste- ja varaosamyyntiin erikoistunut verkkokauppa. Toimitamme tuotteet nopein toimituksin ympäri Suomen. Tältä sivulta voit lukea lisää yrityksestämme.

Ota yhteyttä

Konekauppaa yli 50 vuoden ajan

Varaosatverkosta.com on Kone- ja varaosamyynti Tuomaala Oy:n ylläpitämä verkkokauppa. Vuonna 2020 perustettu yrityksemme on jatkoa ja lisäys pitkän linjan perheyrityksellemme, joka on tarjonnut asiakkailleen konekauppaa jo vuodesta 1967 alkaen.

TEM-Tuote E. Tuomaala Oy on tuonut maahan muun muassa Estre-puunpilkontakoneita, -niittokoneita ja -juontokouria, Kowalski-niittokoneita sekä Orsi-murskaajia ja -maansiirtokärryjä, ja jatkaa edelleen maa- ja metsätalouskoneiden maahantuojana.

Voit tutustua myytäviin koneisiin osoitteessa temtuote.com.

Varaosien verkkokauppaan

Tuotteet kätevästi verkkokaupasta

Verkkokauppamme myy ja toimittaa varaosat ja lisävarusteet TEM-Tuote Oy:n maahantuomiin maa- ja metsätalouskoneisiin. Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu niin maa- ja metsätalousalan yrityksiä, metsänomistajia kuin yksityisiä kuluttajiakin.

Liity sinäkin asiakkaaksemme!

Verkkokaupan ohjeet ja ehdot

Varaosa- ja konekaupan ammattilaiset apunasi

Autamme sinua tarvittaessa löytämään ja valitsemaan tarpeitasi vastaavat varaosat tai lisävarusteet. Halutessasi voit jättää tilauksesi myös sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella verkkokaupassa asioinnin sijaan. Palaamme asiaan pian tilausvahvistuksen kera.

Katso yhteystiedot